Ryhmät

Kilpatanssin harrastaminen

Kilpatanssin harrastamisen voit aloittaa Jokipadassa missä iässä tahansa. Alkeisryhmiä järjestetään vuosittain sekä lapsille, että aikuisille. Tyypillisesti alkeisryhmässä opetellaan yhden lukuvuoden aikana perusteet kolmesta ensimmäisestä vakiotanssista (valssi, tango, quickstep) ja kolmesta ensimmäisestä latinalaistanssista (samba, chachacha, jive). Nämä tanssit kuuluvat kilpatanssien ns. alkeiskilpailuluokan (E-luokka) ohjelmaan. Kilpailemisen alkeistasolta voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa.

Jokipadassa kilpatanssia voi harrastaa myös ilman kilpailullisia tavoitteita, omaksi iloksi ja haasteeksi. Aikuisten kilpatanssin harrasteryhmässä harjoitellaan kilpatanssien vakio- ja latinalaistansseja, tanssitekniikkaa ja tanssiasentoa hyväntuulisesti ja huumorilla, mutta kilpatanssille ominaisella pieteetillä. 

Jokipadan kilparyhmät kokoontuvat keskimäärin kaksi kertaa viikossa. Opetusta on ryhmissä sekä vakio- että latinalaistansseissa. Ryhmäopetuksen lisäksi valmennuksen tukena on tarjolla yksityistunteja ja vapaaharjoitteluvuoroja.

Yksityistunteja tarjoavat sekä seuran omat ohjaajat, että vierailevat ammattivalmentajat käynneillään. Yksityistunti varataan etukäteen ja maksetaan suoraan ohjaajalle/valmentajalle.

Vapaaharjoittelu tarkoittaa parin omaehtoista harjoittelua kilpatanssin harjoitteluvuoroilla.

Lue lisää KILPATANSSI -sivulta!

Yhteistyössä

Anna palautetta

Ongelmia sivuilla tai haluatko ottaa yhteyttä esiintymisestä? Laita palautetta:

Tanssisalit

 

Lyseon lukion sali, Joensuu

Lehmon koulu, Lehmo

Pohjolankadun koulu, Joensuu